Verdieping op maat “Masterclass Retorica”

  • Indicatie startdatum 16 april 2017
  • In overleg
  • € 200,- per uur
  • Een persoonlijke verdieping van technische vaardigheden in retorica en het effectief spreken in het openbaar ism Het Nationale Theater (voorheen Het Nationale Toneel)

 

Leidinggevenden en senior professionals dragen door de aard van hun beroep een grote verantwoordelijkheid. In onze maatschappij in verandering is de druk om te presteren bovendien gigantisch. Dit kan spanningen en soms ook stress veroorzaken. Het kost je energie, je verliest je rust en overtuigingskracht en soms tast het zelfs je zelfvertrouwen aan.

Als vervolg op de Masterclass Shakespeare & Retorica biedt het Centre for Professional Learning, in exclusieve samenwerking met het Nationale Theater, persoonlijke verdieping op maat. Je gaat in op technische vaardigheden in retorica en het effectief spreken in het openbaar en het oefenen daarvan. Het gaat om gericht advies op stemgebruik, articulatie, houding, rust, uitstraling. Met aandacht voor impact in engagement en met concrete adviezen voor het leren variëren in afstand/betrokkenheid. Je persoonlijke overtuigingskracht en groei in ontwikkeling staat centraal.

Het traject bestaat uit een in overleg nader te bepalen aantal bijeenkomsten. De kosten per uur bedragen EUR 200,- incl. BTW.

Docent:
De verdieping op maat “Masterclass Retorica” wordt gegeven door Jappe Claes, acteur bij HET NATIONALE THEATER en 10 jaar docent van acteurs en Artistiek Leider van de Regieopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. (http://www.nationaletoneel.nl/jappe-claes-p2852).  

Algemene voorwaarden

Doelgroep:

Leidinggevenden, senior-beleidsmedewerkers, (gemeente) raadsleden en (politiek) adviseurs: ervaren professionals die de kracht kennen van het juiste woord en in situaties komen waarin de juiste toon het verschil maakt.

Vragen? Neem contact op met de programmaleider.

Voor algemene vragen over dit traject kunt u contact opnemen met het Centre for Professional Learning T: 070 800 9504. Met specifieke vragen over de inhoud van een persoonlijk traject kunt u contact opnemen met drs. Nikol Hopman, programmaleider namens het CPL.

E: n.hopman@fgga.leidenuniv.nl

T: 06 2168 9263

Een greep uit de diverse docenten die verbonden zijn aan deze opleiding

Jappe Claes
Organisatie: Het Nationale Theater
Functie: Acteur
In het kort: